Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Ansök om finansiering

Här hittar du användbar information när du ska ansöka om finansiering.

Alla projektansökningar till alla finansiärer året om, där CEC är del i ansökan, måste godkännas av prefekten (Per Persson) minst två dagar före deadline, och därför kommuniceras till CECs Forskningskoordinator (Marianne Hall) minst en vecka före deadline. 

Alla ansökningar kräver en fullkostnadskalkyl (även BECC/MERGE). 

För information om vilken information som behöver kommuniceras när, se CECs Checklista vid ansökningar av forskningsmedel (länk i vänstermarginalen).

För stora ansökningar, till exempel till Horizon Europe, krävs mycket längre framförhållning. Kontakta omgående CECs forskningskoordinator om du planerar eller medverkar i en sådan ansökan.

 

Stöd till forskningsansökningar

CEC ger stöd till forskare som ansöker om externa bidrag som bidrar till integrerad miljö- och klimatforskning. Stödet kan vara in kind och/eller ekonomiskt. Stödet ges inom ramen för nätverket CEC Fellows.

Om stöd till forskningsansökningar på vår engelska webbplats

Kontakt

Ekonom
Eva Stengard
eva [dot] stengard [at] cec [dot] lu [dot] se
046-222 98 19

Forskningskoordinator
Marianne Hall
marianne [dot] hall [at] cec [dot] lu [dot] se
073-046 16 73