Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Praktisk information CEC

Bokning av skrivbord i flexkontoret

Behöver du ett tillfälligt skrivbord finns möjlighet att boka ett i flexkontoret som ligger på 3:e våningen på CEC i Ekologihuset. Fyra av sju skrivbord kommer att vara bokningsbara.

Du gör din bokning via Time Edit:
 
https://cloud.timeedit.net/lu/web/lugem1/ri1Q5.html (Time Edit online-bokningssystem)

Du hittar skrivborden i Time Edit genom att söka på Ekologihuset i sökfältet ”byggnad” och i sökfältet ”rum” skriver du ”flex” så kommer skrivborden upp (de heter BCE:D341 Flex Bord 1- 4). Du kan boka till dig själv, men även till en gäst.

Instruktion för bokning i Time Edit

https://srs.ht.lu.se/boka-bestall/webbokning/ (Instruktion för bokning i Time Edit)

Om du eller din gäst vill boka för mer än en vecka kan Lena Söderberg hjälpa dig. Du bör kunna komma åt Time Edit med din vanliga Lucat-inloggning, om du upplever några problem med tillgång till systemet, kontakta Lena Söderberg.

Parkering

Parkeringsplatser nära Ekologihuset (PDF 1,35 MB, ny flik)
Karta över zoner och parkeringsplatser (PDF 2,85 MB, ny flik)
Länk till parkering vid Lunds universitet - medarbetarwebben lu.se

CEC-cyklar för utlåning

CEC har två cyklar som du kan låna för arbetsrelaterade resor under dagen. Du hittar bokningslistan och nycklarna i skåpet utanför rum D310. Cykelsadlarna förvaras åtskilda från cykeln i samma skåp, så glöm inte att ta med en sadel när du använder någon av cyklarna.

Omklädningsrum / duschar

I källaren i Ekologibyggnaden finns separata omklädningsrum/duschar för män och kvinnor. Här kan du också boka ett skåp för träningskläder.
Kod till kvinnornas/männens omklädningsrum finns hos personaladministratören.

Vilrum

På bottenvåningen i Ekologibyggnaden finns ett rum där du kan vila om du behöver lägga dig ett tag, till exempel om du inte mår bra. Nyckeln till rummet förvaras i receptionen, biblioteket Ekologihuset. 
Länk - Karta till viloplats (jpg 1,11 MB, ny flik)

Post

Extern och intern post delas ut cirka kl. 4.00 varje dag i postfacken på 3:e våningen.

Gemensamma aktiviteter på CEC

Varje fredag ​​har vi en gemensam "CEC-fika" som står uppdukad från klockan 09.45. När klockan blivit 10.15 börjar fikan med information från ledningen följt av korta föreläsningar (max 15 minuter) av anställda eller gäster som berättar om sin forskning/projekt eller annan information de vill dela. 

HR-administratör

HR-administratör
Felix Olofsson
felix [dot] olofsson [at] cec [dot] lu [dot] se (felix[dot]olofsson[at]cec[dot]lu[dot]se)
046 222 47 76

Kontakt

Administratör
Lena Söderberg
E-post: lena [dot] soderberg [at] cec [dot] lu [dot] se
Telefon: +46 46 222 41 91

Kontakt

Ekonomiadministratör
Rebecca Malmström
rebecca [dot] malmstrom [at] cec [dot] lu [dot] se
+46 72 146 76 05