Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Praktisk information CEC

Parkering

Parkeringsplatser nära Ekologihuset (PDF 1,35 MB, ny flik)
Karta över zoner och parkeringsplatser (PDF 2,85 MB, ny flik)
Länk till parkering vid Lunds universitet - medarbetarwebben lu.se

CEC-cyklar för utlåning

CEC har två cyklar som du kan låna för arbetsrelaterade resor under dagen. Du hittar bokningslistan och nycklarna i skåpet utanför rum D310. Cykelsadlarna förvaras åtskilda från cykeln i samma skåp, så glöm inte att ta med en sadel när du använder någon av cyklarna.

Omklädningsrum / duschar

I källaren i Ekologibyggnaden finns separata omklädningsrum/duschar för män och kvinnor. Här kan du också boka ett skåp för träningskläder.
Kod till kvinnornas/männens omklädningsrum finns hos personaladministratör Madelene Johnn.

Vilorum

På bottenvåningen i Ekologibyggnaden finns ett rum där du kan vila om du behöver lägga dig ett tag, till exempel om du inte mår bra. Nyckeln till rummet förvaras i receptionen, biblioteket Ekologihuset. 
Länk - Karta till viloplats (jpg 1,11 MB, ny flik)

Post

Extern och intern post delas ut cirka kl. 4.00 varje dag i postfacken på 3:e våningen.

Gemensamma aktiviteter på CEC

Varje fredag ​​har vi en gemensam "CEC-fika" kl. 10.15. "Fikan" börjar med information från ledningen följt av korta föreläsningar (max 15 minuter) av anställda eller gäster som berättar om sin forskning/projekt eller annan information de vill dela. Därefter kan du "fika-mingla" online på olika "fika-bord" i Teams.

Kontakt

Personaladministratör
Madelene Johnn
madelene [dot] johnn [at] cec [dot] lu [dot] se
046-222 47 76