Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

För CEC:s medarbetare

Information till dig som är anställd vid CEC.

Några människor sitter utomhus runt ett bord och umgås. Foto.

Personalen vid CEC består av lärare, postdoktorer, forskare, doktorander och teknisk och administrativ personal. Totalt är ett åttiotal personer anställda på CEC, medan ytterligare 5-10 personer arbetar en väsentlig del av sin tid på CEC men har sin huvudsakliga anställning vid någon annan avdelning på LU.

Utöver detta är ytterligare omkring 80 personer nära anslutna till CEC. Förutom lärare i CEC Kollegium är det doktorander i miljövetenskap, lärare på grundutbildningen i miljövetenskap och annan personal med anställning vid andra avdelningar vid LU.

CEC befinner sig för tillfället i en expansiv fas och antalet doktorander, postdoktorer och administrativ personal ökar löpande på grund av ökad extern finansiering.