Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Utläggsräkning CEC

Registrera reseräkning eller utläggsräkning

Innan du gör inköp som du kommer att söka ersättning för, se till att ha skriftligt godkännande från din chef.

Registrera din reseräkning eller utläggsräkning i Primula och skriv ut din reseräkning innan du skickar den vidare i systemet. Utskriften lämnas tillsammans med eventuella kvitton (i original) och bilagor för granskning till den person som är resegranskare för det aktuella kostnadsstället. 

  • Lina Nikoleris om BECC (156912) eller MERGE (156913)
  • Camilla King om ClimBEco (156918)
  • Camilla King om grundutbildningen (156911)
  • Ylva van Meeningen om Agenda 2030 (156910)
  • Jenny Osson om CEC (156911)

Om du är student eller gästlärare som ska få ersättning för utlägg, vänligen fyll i formulären nedan och lämna dem till personaladministratören på CEC.

För att få ersättning för kostnader i samband med resa eller utlägg behöver du registrera ett konto i Swedbank. Du behöver inte vara, eller bli, kund hos Swedbank för att registrera ett bankkonto. I Swedbanks kontoregister kan du registrera ett konto från vilken svensk bank som helst.

Länk till Swedbanks kontoregister

Information om löneutbetalning och uppgifter till utbetalande bank på Medarbetarwebben.lu.se

 

Kontakt

Ekonomiadministratör
Rebecca Malmström
rebecca [dot] malmstrom [at] cec [dot] lu [dot] se
+46 72 146 76 05