Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Studentstöd vid Naturvetenskapliga fakulteten

På Lunds universitet och vid Naturvetenskapliga fakulteten är det viktigt att utbildningen håller en hög kvalitet. En värdefull aspekt i detta arbete är studentinflytande, vilket betyder att studenter får vara med och bestämma över sin utbildning och situationen på universitetet. 

På Naturvetenskapliga fakultetens hemsidan kan du läsa om utbildningskvalité och studentinflytande

Studentinflytande Naturvetenskapliga fakulteten

För att du som student ska få goda förutsättningar att bidra är det viktigt att du vet hur kvalitetsarbetet fungerar, vilka rättigheter och skyldigheter du har, samt hur du kan bidra till att din utbildning blir så bra som möjligt. I nedan dokument har naturvetenskapliga fakulteten sammanfattat hur de olika delarna fungerar.

  • Studentinflytande
  • Kursvärderingar, kursanalyser och kursombud 
  • Arbetsmiljö och klagomålshantering 
  • Studiestöd och studiemöjligheter vid fakulteten
  • Studiestöd vid Lunds universitet
  • Rättighetslistan - Lunds universitets studenters rättigheter och ansvar 

 

Information till studenter om studentinflytande, arbetsmiljö, klagomål och studiestöd vid naturvetenskapliga fakulteten, (PDF 325 kB, ny flik)