Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Nyhetsbrev

Centrum för miljö- och klimatvetenskap ger tillsammans med våra forsknings- och profilområden BECC, MERGE, Naturbaserade framtidslösningar, vår samverkansplattform LU Land och forskningsinfrastruktur ICOS Sweden ut ett nyhetsbrev med start hösten 2023.

Anmäl dig till CEC:s nyhetsbrev 

I nyhetsbrevet får du aktuell information om vår forskning, samarbeten, evenemang och andra möjligheter som kan vara av intresse. Nyhetsbrevet fokuserar på gränssnittet mellan akademi och samhälle, med syfte att öka den praktiska och policynära relevansen av forskning inom miljö- och klimatområdet. Nyhetsbrevet publiceras två till tre gånger per termin.

Vi sparar dina kontaktuppgifter för att göra utskick av vårt nyhetsbrev digitalt och lämnar inte ut uppgifterna till någon annan. Du kan när som helst avanmäla dig genom en länk sist i nyhetsbrevet och du har även möjlighet att begära att dina personuppgifter raderas hos oss.

Mer information om hur personuppgifter behandlas vid Lunds universitet – lu.se

Läs mer om vår forskning - cec.lu.se

Läs mer om vår samverkan - cec.lu.se

Gammaldags skrivmaskin. Foto.
Foto: Florian Klauer/Unsplash