Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

CEC Alumn

Har du studerat eller arbetat på Centrum för miljö- och klimatforskning (CEC)? Då är du välkommen till vårt miljö- och klimatvetenskapliga alumnnätverk!

CEC Alumn är ett professionellt och socialt nätverk för alla som är eller har varit involverade i CECs verksamhet via studier eller arbete. Alumnnätverket ska vara en resurs för dig i ditt arbetsliv, hjälpa dig att behålla dina kontakter från tiden på CEC och erbjuda möjligheten att etablera nya.

Fördelar med CEC Alumn

Genom att gå med i CEC Alumn kan du vidga ditt professionella nätverk och interagera med personer med liknande utbildningsbakgrund och arbetslivserfarenhet.

Nätverket erbjuder:

  • Ett nischat nätverk inom ditt miljövetenskapliga område
  • Inbjudningar till föredrag, seminarium och mingelträffar
  • Inspiration och karriärvägledning
  • Kontakt med studenter för examensarbeten, praktikplatser eller rekrytering

Gå med i CEC Alumn-gruppeb på linkedin.com

Anmäl din e-postadress här för att få inbjudningar till seminarier, workshops, alumn-event och information kopplat till Centrum för miljö- och klimatforskning samt Lunds universitet.

möte

Lunds universitets alumnnätverk

Vill du få inbjudningar och uppdateringar från CEC Alumn direkt till din inkorg? Registrera dig som ny alumn i Lunds universitets Alumnnätverk. Dina uppgifter lagras i alumndatabasen som är universitetets lösenordskyddade databas och portal som bara är tillgänglig för medarbetare vid Lunds universitet och för de studenter och alumner som har registrerat sig där. När du är registrerad i Alumnnätverket får du en inbjudan från CEC Alumn som ger tillgång till vår nätverksgrupp inom Lunds universitets Alumnnätverk.

Registrera dig som ny medlem i Lund universitets alumnnätverk
Logga in

Sidansvarig:

CEC Alumn på LinkedIn

Alumner berättar

CECs alumner berättar om karriär och utbildning.

Centrum för miljö- och klimatforskning, CEC
Sölvegatan 37
223 62 Lund

Besöksadress
Ekologihuset, Sölvegatan 37, Lund

Om webbplatsen