Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

CEC Alumn

Har du studerat eller arbetat på Centrum för miljö- och klimatvetenskap (CEC)? Då är du välkommen till vårt miljö- och klimatvetenskapliga alumnnätverk!

CEC Alumn är ett professionellt och socialt nätverk för alla som är eller har varit involverade i CECs verksamhet via studier eller arbete. Alumnnätverket ska vara en resurs för dig i ditt arbetsliv, hjälpa dig att behålla dina kontakter från tiden på CEC och erbjuda möjligheten att etablera nya.

Nätverket erbjuder:

  • Ett nischat nätverk inom miljövetenskap
  • Inbjudningar till föredrag, seminarier och mingelträffar
  • Inspiration och karriärvägledning
  • Kontakt med studenter för examensarbeten, praktikplatser eller rekrytering

Gå med i vår alumngrupp på LinkedIn för att få inbjudningar till seminarier, workshops, alumnarrangemang och information kopplat till Centrum för miljö- och klimatvetenskap samt Lunds universitet.

CEC:s alumngrupp på LinkedIn.

Lunds universitets alumnnätverk

Vill du få inbjudningar och uppdateringar från CEC Alumn direkt till din inkorg? Registrera dig som ny alumn i Lunds universitets alumnnätverk. Dina uppgifter lagras i alumndatabasen som är universitetets lösenordskyddade databas. Portalen är endast tillgänglig för medarbetare vid Lunds universitet och för de studenter och alumner som har registrerat sig där. När du är registrerad i alumnnätverket får du en inbjudan från CEC Alumn som ger tillgång till vår nätverksgrupp inom Lunds universitets alumnnätverk.

Registrera dig som ny medlem i Lund universitets alumnnätverk - alumni.lu.se.

Kontakt

Sara Håkansson
Kommunikatör
E-post: sara [dot] hakansson [at] cec [dot] lu [dot] se (sara[dot]hakansson[at]cec[dot]lu[dot]se)
Telefon: 076-125 76 13