Har du studerat eller arbetat på Centrum för miljö- och klimatvetenskap (CEC)? Då är du välkommen till vårt miljö- och klimatvetenskapliga alumnnätverk!

CEC Alumn är ett professionellt och socialt nätverk för alla som är eller har varit involverade i CECs verksamhet via studier eller arbete. Alumnnätverket ska vara en resurs för dig i ditt arbetsliv, hjälpa dig att behålla dina kontakter från tiden på CEC och erbjuda möjligheten att etablera nya.

Nätverket erbjuder:

  • Ett nischat nätverk inom miljövetenskap
  • Inbjudningar till föredrag, seminarier och mingelträffar
  • Inspiration och karriärvägledning
  • Kontakt med studenter för examensarbeten, praktikplatser eller rekrytering

Gå med i vår alumngrupp på LinkedIn för att få inbjudningar till seminarier, workshops, alumnarrangemang och information kopplat till Centrum för miljö- och klimatvetenskap samt Lunds universitet.

CEC:s alumngrupp på LinkedIn.

Lunds universitets alumnnätverk

Vill du få inbjudningar och uppdateringar från CEC Alumn direkt till din inkorg? Registrera dig som ny alumn i Lunds universitets alumnnätverk. Dina uppgifter lagras i alumndatabasen som är universitetets lösenordskyddade databas. Portalen är endast tillgänglig för medarbetare vid Lunds universitet och för de studenter och alumner som har registrerat sig där. När du är registrerad i alumnnätverket får du en inbjudan från CEC Alumn som ger tillgång till vår nätverksgrupp inom Lunds universitets alumnnätverk.

Registrera dig som ny medlem i Lund universitets alumnnätverk - alumni.lu.se.