Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Natural Nations

Natural Nations är ett Erasmus-finansierat projekt med syfte att hjälpa lärare och elever att förstå vikten av småkryp, pollinerande insekter och fåglar i näringsväven genom att ta fram handledning och protokoll för inventeringar på skolgården.

Skolornas inventeringar samlas också in i ett medborgarforskningsprojekt. Dessutom erbjuds praktiska råd om hur man förbättrar skolgården för biologisk mångfald. Projektet leds av den brittiska organisationen Learning through Landscapes (LtL) och övriga samarbetspartners är Naturskolan i Lund, Birdlife Malta och Sociedad Espanola de Ornitologia SEO (Birdlife Spain). Projektet pågår 2019 till 2022.

Natural Nations på lund.se