Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

CEC Fellows

Centrum för miljö- och klimatvetenskap, CEC, välkomnar alla disputerade forskare som är verksamma vid CEC eller inom forskningsområden vid Lunds universitet som relaterar till forskning om miljö och klimat att ingå i CEC Fellows.

CEC Fellows är ett nätverk skapat för att vara en mötesplats för forskare inom olika discipliner vid Lunds universitet, som har ett gemensamt intresse för forskning om miljö, klimat och ett hållbart samhälle. Syftet är att vara en mötesplats och ett forum för utbyte av idéer och kunskap, för att främja och möjliggöra nya tvärvetenskapliga forskningssatsningar och för att stödja vetenskapligt ledarskap på alla nivåer.

Centrum för miljö- och klimatvetenskap välkomnar både juniora och seniora forskare att delta i CEC Fellows.

För mer information om hur du går med i CEC Fellows, om vårt nyhetsbrev, våra aktiviteter, och vilket stöd som kan ges till forskare som skriver forskningsansökningar är du välkommen att besöka den engelska versionen av hemsidan.

Om CEC Fellows på vår engelska sida 

Kontakt

För alla frågor, förslag och kommentarer, välkommen att kontakta:

Forskningskoordinator
Marianne Hall
E-post: marianne [dot] hall [at] cec [dot] lu [dot] se (marianne[dot]hall[at]cec[dot]lu[dot]se)
Mobil: 073-046 16 73

Ansvarig för forskningsutveckling
Yann Clough
E-post: yann [dot] clough [at] cec [dot] lu [dot] se (yann[dot]clough[at]cec[dot]lu[dot]se)
Mobil: 046-222 68 31

 

Lila och gula blommor. Foto.