Tack alla ni som stödjer oss!

I samband med Filantropins dag vill Lunds universitet tacka er som stöttat vår verksamhet.
Bild på en ros

Fredagen den 15 november uppmärksammar vi alla de personer, företag och organisationer som stöttar forskning och utbildning vid Lunds universitet.
Extern finansiering är viktig och donationer och filantropi kommer säkerligen att spela en allt viktigare roll för universitet i Sverige framöver – internationellt har det varit praxis sedan länge.

Vid Lunds universitet har vi byggt upp en professionell och hållbar organisation kring filantropi med många kontaktytor och samarbeten och det finns åtskilliga exempel på donationer som har gjort verklig nytta för universitetet och dess omvärld. För CECs del finns det flera projekt som inte hade varit möjliga utan externt stöd. Vi vill tacka alla som finansiellt och genom andra former av personligt engagemang bidragit till forskningen och undervisningen.

Läs mer om filantropins dag och donatorrelationer vid Lunds universitet här.