Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Klimatstrategiska metoder (15hp)

Kursen behandlar viktiga metoder för klimatstrategiskt arbete. Här behandlas förebyggande metoder som verktyg för att analysera hur olika socioekonomiska system som tex transporter och energi påverkar miljön och klimatet (sk LCA). Vidare ingår metoder för anpassning till väntade klimatförändringar där en fördjupning i risk- och sårbarhetsanalys är huvudverktyg. Detta innefattar såväl metoder för genomförande, utvärdering och implementering med praktiska exempel internationellt och i Sverige.

Läs kursplanen för att se mer i detalj vad kursen innehåller.

Behörighet & urval, anmälan och antagning

På Lunds universitets centrala webbplats hittar du kursplan, behörighet & urval, anmälan & antagning inklusive senaste antagningspoäng.

 

Klimatstrategiska metoder

Kurskod: MVEN18
Poäng: 15 hp
Nivå: Fortsättningsnivå
Period: Vårterminen, period 2

Kursanalys MVEN18 vårterminen 2020

Senaste schema i schemaprogrammet TimeEdit

 

Anmäl dig på:

www.antagning.se

Kursansvarig

Niklas Vareman
Niklas [dot] Vareman [at] med [dot] lu [dot] se
046-222 09 06

Kontakt

Studievägledare

Yvonne Persson
yvonne [dot] persson [at] cec [dot] lu [dot] se
046-222 3782