Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

CEC Fellows

Centrum för miljö- och klimatforskning, CEC, välkomnar alla disputerade forskare som är verksamma vid CEC eller inom forskningsområden vid Lunds universitet som relaterar till forskning om miljö och klimat att ingå i CEC Fellows.

CEC Fellows är ett nätverk skapat för att vara en mötesplats för forskare inom olika discipliner vid Lunds universitet, som har ett gemensamt intresse för forskning om miljö, klimat och ett hållbart samhälle. Syftet är att vara en mötesplats och ett forum för utbyte av idéer och kunskap, för att främja och möjliggöra nya tvärvetenskapliga forskningssatsningar och för att stödja vetenskapligt ledarskap på alla nivåer.

Centrum för miljö- och klimatforskning välkomnar både juniora och seniora forskare att delta i CEC Fellows.

För mer information om hur du går med i CEC Fellows, om vårt nyhetsbrev, våra aktiviteter, och vilket stöd som kan ges till forskare som skriver forskningsansökningar är du välkommen att besöka den engelska versionen av hemsidan.

Om CEC Fellows på vår engelska sida 

Sidansvarig:

Kontakt

För alla frågor, förslag och kommentarer, välkommen att kontakta:

Forskningskoordinator
Cerina Wittbom
cerina [dot] wittbom [at] cec [dot] lu [dot] se
0722-16 86 26

Ansvarig för forskningsutveckling
Yann Clough
yann [dot] clough [at] cec [dot] lu [dot] se
046-222 68 31

Lila och gula blommor. Foto.

Centrum för miljö- och klimatforskning, CEC
Sölvegatan 37
223 62 Lund

Besöksadress
Ekologihuset, Sölvegatan 37, Lund

Om webbplatsen