Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Litteraturlista Livsmedelssäkerhet (MVEN21), höstterminen 2021

Kursansvarig

Åsa Håkansson
asa [dot] hakansson [at] food [dot] lth [dot] se

Litteraturlista HT21 (PDF 111 kB, ny flik)

 

Adams, M.R. & Moss, M.O. 2015. Food Microbiology. 4th ed. Royal Society of Chemistry, Cambridge, UK. ISBN 9781849739603.

Isenstam, T. 2012. Offentlig kontroll enligt livsmedelslagen. 2 uppl. Studentlitteratur ISBN 978-91-44-08378-0.
OBS kan inte ersättas med första upplagan.

Nylander, A., Jonsson, L., Marklinder, I., &Nydahl, M. 2014. Livsmedelsvetenskap. 2 uppl. Studentlitteratur. ISBN 978-91-44-09567-7.
Tillhandahålls under kursen:

Sprenger, R. A. 2008. Säkra livsmedel – en handbok i livsmedelshygien. Anticimex, www.anticimex.se. ISBN 978-1- 90-6404-33-8.

samt

Diverse dokument som t.ex. lagtexter, styrande dokument och fakta från SLV, med mera.

Kursinformation, föreläsningar och annat material kommer att finnas på kurswebben Canvas och du loggar in med ditt student-ID.

Canvas - canvas.education.lu.se
Att använda Canvas, studentguide – canvas.education.lu.se