Litteraturlista Livsmedelssäkerhet (MVEN21), höstterminen 2021
Kursansvarig
Åsa Håkansson
asa [dot] hakansson [at] food [dot] lth [dot] se
Litteraturlista HT21 (PDF 111 kB, ny flik)
Adams, M.R. & Moss, M.O. 2015. Food Microbiology. 4th ed. Royal Society of Chemistry, Cambridge, UK. ISBN 9781849739603.
Isenstam, T. 2012. Offentlig kontroll enligt livsmedelslagen. 2 uppl. Studentlitteratur ISBN 978-91-44-08378-0.
OBS kan inte ersättas med första upplagan.
Nylander, A., Jonsson, L., Marklinder, I., &Nydahl, M. 2014. Livsmedelsvetenskap. 2 uppl. Studentlitteratur. ISBN 978-91-44-09567-7.
Tillhandahålls under kursen:
Sprenger, R. A. 2008. Säkra livsmedel – en handbok i livsmedelshygien. Anticimex, www.anticimex.se. ISBN 978-1- 90-6404-33-8.
samt
Diverse dokument som t.ex. lagtexter, styrande dokument och fakta från SLV, med mera.
Kursinformation, föreläsningar och annat material kommer att finnas på kurswebben Canvas och du loggar in med ditt student-ID.
Canvas - canvas.education.lu.se
Att använda Canvas, studentguide – canvas.education.lu.se