Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Deniz Koca. Foto.

Deniz Koca

Forskare

Deniz Koca. Foto.

How much meat can we eat to sustain a healthy life and planet? The case of Swedish meat consumption

Författare

  • Elinor Hallström
  • Murat Sartas
  • Elin Röös
  • Deniz Koca
  • Pål Börjesson

Summary, in English

Sustainability of Swedish meat consumption is assessed from the perspectives of nutrition, health, climate and land use. Our results suggest that more sustainable food systems can be achieved via changes in Swedish meat consumption and that our multidimensional approach can be useful in identifying such changes.

Avdelning/ar

  • Miljö- och energisystem
  • Centrum för miljö- och klimatvetenskap (CEC)
  • BECC: Biodiversity and Ecosystem services in a Changing Climate

Publiceringsår

2015-10

Språk

Engelska

Sidor

29-35

Publikation/Tidskrift/Serie

International conference on Life Cycle Assessment as reference methodology for assessing supply chains and supporting global sustainability challenges : LCA FOR “FEEDING THE PLANET AND ENERGY FOR LIFE”

Dokumenttyp

Konferensbidrag

Ämne

  • Climate Research
  • Social Sciences Interdisciplinary

Status

Published

ISBN/ISSN/Övrigt

  • ISBN: 978-88-8286-321-0