Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Kollegium

För att öka synergin, stärka informations- och erfarenhetsutbytet och för att utveckla samarbetet mellan CEC och andra institutioner vid Lunds universitet samlas lärare och forskare som har hela sin tjänst eller en del sin tjänst hos CEC i CECs kollegium.

Kollegiets mål är att gemensamt;

  • stärka utvecklingen av tvärvetenskaplig miljö- klimat- och hållbarhetsrelaterad forskning och utbildning vid CEC och Lunds universitet
  • bidra till utvecklingen av miljövetenskap som ämne
  • öka och fördjupa samverkan med det omgivande samhället när det gäller miljö- klimat och hållbarhetsrelaterad forskning och utbildning
  • underlätta samarbetet mellan CEC och andra  verksamheter vid Lunds universitet

Delta i kollegiets arbete

Varje kollegiemedlem definierar, med utgångspunkt i kollegiets gemensamma mål, sina egna mål utifrån hens specifika forsknings- och utbildningsintressen, ett kontrakt som revideras årligen. I arbetsuppgifterna ingår att delta i kollegiets möten samt att årligen kortfattat redovisa resultatet av genomfört uppdrag.

Kollegiet träffas ungefär en gång i månaden. Kollegiets medlemmar erbjuds delad arbetsplats hos CEC och förväntas tillbringa en viss del av sin arbetstid på CEC.

Kollegiet har ingen specifik roll i relation till de formella ledningsstrukturerna på CEC, men verkar som ett bollplank och idébank till CECs ledning.

Kontakt

Sammankallande
Johanna Alkan Olsson

johanna [dot] alkan_olsson [at] cec [dot] lu [dot] se
046-2221793

Administrativt stöd
Lina Nikoleris

lina [dot] nikoleris [at] cec [dot] lu [dot] se
046-2221782

Centrum för miljö- och klimatforskning, CEC
Sölvegatan 37
223 62 Lund

Besöksadress
Ekologihuset, Sölvegatan 37, Lund

Om webbplatsen