Minor Field Studies (MFS-studies)

Fältstudier i utvecklingsländer
Du som är i slutet av din utbildning och vill fördjupa dina kunskaper om globala utvecklingsfrågor kan söka MFS-stipendium för fältarbete utomlands. Minor Field Studies ger dig praktisk erfarenhet från ett utvecklingsland och en förberedelse för att verka i globala sammanhang.

Vad är MFS?

Minor Field Studies (MFS) är ett SIDA-finansierat stipendieprogram som ger möjlighet till fältarbete i ett utvecklingsland under minst åtta veckor med stipendium. Fältarbetet ger möjlighet till att samla material till en uppsats eller ett examensarbete på kandidat-, magister- eller masternivå. Din uppsats eller examensarbete skall skrivas på engelska eller vistelselandets språk (om detta har godkänts av din handledare).

Läs mer här om stipendier för utlandsstudier.

Sidansvarig: