Studentinflytande, arbetsmiljö, klagomål och studiestöd vid Naturvetenskapliga fakulteten

På Lunds universitet är det viktigt att utbildningen håller en hög kvalitet och en värdefull aspekt i detta arbete är studentinflytande, vilket betyder att studenter får vara med och bestämma över sin utbildning och situationen på universitetet.

För att du som student ska få goda förutsättningar att bidra är det viktigt att du vet hur kvalitetsarbetet fungerar, vilka rättigheter och skyldigheter du har, samt hur du kan bidra till att din utbildning blir så bra som möjligt. I nedan dokument har naturvetenskapliga fakulteten sammanfattat hur de olika delarna fungerar.

• Studentinflytande
  • Kursvärderingar, kursanalyser och kursombud
  • Arbetsmiljö och klagomålshantering
  • Studiestöd och studiemöjligheter vid fakulteten