Regler för reseersättning - Praktik utomlands

Reseersättningen måste finnas med i praktikplanen som en budgetpost

Ersättning utgår för resor från Sverige till praktikplatsen. Det maximala beloppet för praktik utomlands är 3000:-.

Bilresor ersätts i regel inte. Undantaget är när bilen är enda möjliga färdsättet.

Kvitton ska bifogas i original.

Gör så här:

1. Fyll i utläggsräkning CEC  (samtliga rutor utom konteringen)

2. Bifoga kvitton för samtliga utgifter i original. Om du har tappat bort ett kvitto, så kan du ta ut ett kontoutdrag där utgiften syns (och ditt namn ska stå på utdraget). Om du har fått originalbiljetten i elektronisk form, så bifogar du en utskriven biljett.

3. Bifoga underlag som bevisar att resan är studierelaterad dvs. praktikplanen

4. Skriv under

5. Lämna utläggsräkningen i original till kursansvarig (Yvonne Persson)

6. Om du inte har fått ersättning från Lunds universitet tidigare och inte har ett konto i Nordea eller ett bankkonto som är anslutet till Nordea, behöver du anmäla det konto som du vill att pengarna ska sättas in på till Nordeas kontoregister.

Sidansvarig:

Praktik