Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Frågor och svar

Frågor och svar om timavlöning

Har jag fått lägre timlön?

Timlönerna anges nu exklusive semesterersättning, till skillnad mot tidigare då timlönerna angavs inklusive semesterersättning. Vid tidregistrering läggs semesterersättning med 12 procent på med automatik, så du har inte fått lägre timlön än tidigare.

Hur fyller jag i kontering?

När du ska registrera dina arbetade timmar i SSC Primula står det att kontering fylls i av granskaren. Granskaren vet dock inte var du har arbetat. I första hand kontaktar du därför din uppdragsgivare för att få uppgift om kontering och fyller själv i den när du rapporterar dina tider.  I andra hand anger du i Meddelanderutan (längre ner) namn på projekt och/eller uppdragsgivare så att granskaren kan lämna de okonterade timmarna vidare till rätt person. Det går bara att ha EN KONTERING per registrerad rapport. Detta innebär att om du arbetat i FLERA ÄRENDEN måste du skicka in FLERA TIDRAPPORTER.

Hur gör jag om jag varit timanställd i mer än en månad?

Du måste skicka in en tidrapport per månad. Det går inte att blanda tider från olika månader i samma rapport. Det går inte heller att blanda konteringar i samma rapport.

Centrum för miljö- och klimatforskning, CEC
Sölvegatan 37
223 62 Lund

Besöksadress
Ekologihuset, Sölvegatan 37, Lund

Om webbplatsen