Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Timavlönades tidrapportering

Denna instruktion gäller dig som ska lämna tidrapport för arbetad tid vid CEC.

Du som är intermittent anställd, timavlönad, ska rapportera din arbetade tid digitalt i Primula SSC (detta gjordes tidigare på papper). För att kunna rapportera i Primula SSC behöver du en Lucat-inloggning. Om du inte har det så hör snarast av dig till den som är ansvarig för din anställning, eller till personaladministratör Irene Bergstrand.

Om du även är timavlönad på andra institutioner gäller det att vara observant på att rutinerna kan skilja sig åt. Du måste koppla din rapport till rätt anställning i Primula SSC.

Rutiner på CEC

Så snart som möjligt efter att ditt arbete är slutfört, men senast den 3:e i månaden, ska du logga in med ditt lucat-id i Primula SSC, och själv rapportera in arbetade timmar. Skriv i meddelanderutan/kommentarsrutan vem som är ansvarig för din anställning. Därefter ska du skriva ut en kopia som lämnas till den som är ansvarig för anställningen. Skapa en rapport per månad, och se till att koppla den till rätt anställning (om du har flera).

Den som är ansvarig för anställningen garanterar att rapporterade timmar stämmer och anger kontering, sätter sin signatur på den utskrivna rapporten, och lämnar den till Irene Bergstrand senast 6:e i månaden.

Irene Bergstrand granskar och skickar vidare rapporten i Primula SSC, där den ska attesteras och gå till utbetalning.

Om du inte har ett konto i Nordea eller ett bankkonto som är anslutet till Nordea, behöver du fylla i uppgift om bankkonto.

Kontakt

Personaladministratör
Irene Bergstrand

irene [dot] bergstrand [at] cec [dot] lu [dot] se
046-222 47 76

Administratör
Lena Söderberg

lena [dot] soderberg [at] cec [dot] lu [dot] se

 

Centrum för miljö- och klimatforskning, CEC
Sölvegatan 37
223 62 Lund

Besöksadress
Ekologihuset, Sölvegatan 37, Lund

Om webbplatsen