Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Tidrapportering

Denna instruktion gäller dig som ska lämna tidrapport för arbetad tid vid CEC.

Du som är intermittent anställd, timavlönad, ska rapportera din arbetade tid digitalt i Primula SSC (detta gjordes tidigare på papper). För att kunna rapportera behöver du en Lucat-inloggning. Om du inte har det så hör snarast av dig till den som är ansvarig för din anställning, eller till personaladministratör Irene Bergstrand.

Om du även är timavlönad på andra institutioner gäller det att vara observant på att rutinerna kan skilja sig åt. Du måste koppla din rapport till rätt anställning i Primula SSC.

Rutiner på CEC

Så snart som möjligt efter att ditt arbete är slutfört, men senast den 3:e i månaden, ska du logga in med ditt lucat-id och själv rapportera in arbetade timmar. (Du kan logga in via Lunds universitets centrala Medarbetarwebb.)

Skriv i meddelanderutan/kommentarsrutan vem som är ansvarig för din anställning. Skapa en rapport per månad, och se till att koppla den till rätt anställning (om du har flera). 

Personaladministratör skickar mail till ansvarig uppdragsgivare för anställningen där uppdragsgivaren godkänner tiderna och anger kontering. Uppdragsgivarens svarsmail ska ha kommit personaladministratören till handa senast den 6:e i månaden.

Irene Bergstrand granskar och skickar vidare rapporten i Primula SSC, där den ska attesteras och gå till utbetalning.

Om du inte har ett konto i Nordea eller ett bankkonto som är anslutet till Nordea, behöver du fylla i uppgift om bankkonto.

 

Här kan du skriva in dina timmar för att sedan rapportera in dem i Primula
Blankett för timarvodering, externa lärare
Blankett för timarvodering skrivningsvakter, TA-personal

Sidansvarig:

KONTAKT

Administratör
Lena Söderberg
lena [dot] soderberg [at] cec [dot] lu [dot] se
046 - 222 41 91

Centrum för miljö- och klimatforskning, CEC
Sölvegatan 37
223 62 Lund

Besöksadress
Ekologihuset, Sölvegatan 37, Lund

Om webbplatsen