Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Ledighet, sjukfrånvaro, reseräkningar/utlägg, tidrapportering

Du hittar allt du behöver veta om olika typer av ledigheter och sjukfrånvaro på Lunds universitets centrala medarbetarwebb. Har du några övriga frågor angående ledigheter, kontakta din personaladministratör.

Om ledighet och sjukfrånvaro på medarbetarwebben.lu.se

Rapportera sjukdom

Vid sjukdom ska du själv rapportera din första sjukdag i Primula. När du är tillbaka efter din sjukperiod rapporterar du även detta i systemet. Läkarintyg krävs från dag åtta. Läkarintyget skickar du till din närmsta chef. Du ska också meddela din närmsta chef, eller administrativa chef Karin Hofvendahl, om du är sjuk.

Registrera reseräkning eller utläggsräkning

Registrera din reseräkning eller utläggsräkning i Primula. Ange i systemet vem som godkänt din resa och/eller dina kostnader i rutan för "syfte", eller skriv en kommentar för hand på den utskrivna reseräkningen.

Skriv ut din reseräkning innan du skickar den vidare i systemet! OBS! I systemet anges att du inte behöver skriva ut din reseräkning, men detta gäller inte inom Lunds universitet. Utskriven reseräkning lämnas tillsammans med eventuella kvitton (i original) och bilagor för granskning till den person som är resegranskare för det aktuella kostnadsstället. 

  • Lina Nikoleris om BECC (156912) eller MERGE (156913),
  • Ylva van Meeningen om ClimBEco (156918) eller A2030 (156910),
  • Annika Malmgren Widerberg om grundutbildning
  • Lena Söderberg om övriga verksamheter.

Vid frågor kontakta Lena Söderberg.

Om du har anställda som ska lämna in tidrapport

Det är ditt ansvar att se till att den anställde, som ska lämna in tidrapport, vet att det är du som är ansvarig för att känna till vilka rutiner som gäller på CEC. Läs mer om vilka dina skyldigheter är på sidan om fältarbete. 
Fältarbete

Du ska också se till att den anställde som ska lämna tidrapport får information om timavlönades tidrapportering. 
Tidrapportering

Meddela snarast Lena Söderberg om du har en ny anställd som ska lämna tidrapport samt lämna personens kontaktuppgifter (namn, personnummer, adress, e-mailadress) till henne. Du måste finnas tillgänglig för att godkänna rapporterade timmar den 3:e–6:e varje månad.

 

Sidansvarig:

Kontakt

Personaladministratör
Irene Bergstrand
irene [dot] bergstrand [at] cec [dot] lu [dot] se
046-222 48 53

Administratör
Lena Söderberg
lena [dot] soderberg [at] cec [dot] lu [dot] se
046-222 41 91

Centrum för miljö- och klimatforskning, CEC
Sölvegatan 37
223 62 Lund

Besöksadress
Ekologihuset, Sölvegatan 37, Lund

Om webbplatsen