Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Nya rutiner för hantering av reseräkningar och utlägg - gäller fr.o.m. den 17 november 2020

Istället för att lämna i originalkvitton och en utskrift av din reseräkning till den person som är resegranskare för det aktuella kostnadsstället, så ska du:

 

  1. Spara en kopia av reseräkningen som en PDF
  2. Skanna eller ta foton av alla kvitton
  3. Skicka din reseräkning, kvitton och andra bilagor (underlag, program, deltagarlistor osv) i ett email till resegranskaren.
  4. Det är viktigt att du sparar och lämnar in originalkvitton vid ett senare tillfälle och då ser till att de tydligt hänvisar till rätt reseräkning, enklast genom att häfta eller tejpa fast kvitton på utskriften av reseräkningen.

Vid frågor kontakta Camilla King

Kontakt

Administratör
Camilla King
camilla [dot] king [at] cec [dot] lu [dot] se
046-222 98 15