Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Anmälan till LU Land frukostseminarium #19: Hårda eller mjuka skydd - Hur kan naturbaserade lösningar användas för att möta hoten från en framtida havsnivåhöjning?

7 december 2022, kl 8:30 - 9:30

Havsnivån beräknas stiga med 4 mm per år och ökad frekvens av extrema vädersituationer sätter en hård press på kustnära områden och dess värden. Detta frukostseminarium handlar om möjligheterna att använda naturbaserade lösningar för att möta ökade risker för översvämningar. På seminariet belyser och diskuterar vi de utmaningar som finns med olika typer av skydd i relation till de värden de behöver skydda. Hur väger man olika intressen mot varandra och går det att främja en multifunktionell kust med plats för biologisk mångfald även i tätbefolkade områden?