Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

27

jan

Policyforum: Framtidens mat- hur bör en hållbar matproduktion se ut och hur får alla tillgång till hållbar mat?

27 januari 2023 08:30 till 13:00 | Övrigt
Skördade egenodlade grönsaker. Foto.
Bild: Pixabay

Mat är en av de saker vi konsumerar som har störst klimatavtryck - produktionen innebär ett stort behov av vatten samt en stor påverkan på den biologiska mångfalden. Detta gör att mat har en central plats i diskussioner om ett framtida hållbart samhälle.

Om evenemanget

Plats:

Pufendorfinstitutet, Biskopsgatan 3, Lund , bottenvåningen
Karta

Målgrupp:

Tjänstepersoner, matproducenter, ideell sektor och en intresserad allmänhet som direkt eller indirekt arbetar eller är intresserad av framtidens matproduktion och matsäkerhet och tillgänglighet till hållbar mat för alla.

Språk:

På svenska

Kontakt:

johanna [dot] alkan_olsson [at] cec [dot] lu [dot] se