Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

29

sep

Bra att veta om vilda pollinatörer

29 september 2021 08:30 till 09:30 | Seminarium
Humla på en blomma. Foto: Theresia Widhalm
Foto:Theresia Widhalm

Vet du hur många arter av pollinatörer det finns – i Sverige, i världen? Eller hur stor andel av växterna som behöver insektspollinering, och hur mycket bin bidrar till grödpollineringen? Seminarieserien om pollinatörer inleds med grundläggande fakta om pollinering, de organismer som bidrar med denna ekosystemtjänst, deras värde för oss människor och funktion i naturen, med fokus på vilda pollinatörer och utifrån den nuvarande kunskapsbasen. Mot slutet sammanfattas hoten de står inför och några viktiga kunskapsluckor lyfts fram. Allra sist finns möjlighet att ställa pollinatörsrelaterade frågor du funderar på, men ännu inte hittat något svar på.

Om evenemanget

Plats:

Zoom (länk skickas till registrerade deltagare)

Målgrupp:

Forskare, samhällsaktörer, intresserad allmänhet

Språk:

Eventet hålls på svenska.

Kontakt:

juliana [dot] danhardt [at] cec [dot] lu [dot] se