maj

The 2nd Lund University conference on Knowledge for Sustainable Development

2 maj 2022 08:30 till 16:30 | Konferens
Illustration with a binocular, the globe, a brain and a building.

För andra året bjuder Lunds universitet in till en forskningskonferens om hållbar utveckling. Denna konferens vänder sig till alla forskare vid Lunds universitet som vill öka sin kunskap om de utmaningar som ligger framför oss, lära sig hur deras forskning kan bidra till förändring och stärka sina kontakter med forskare från andra discipliner.

Om evenemanget

Plats: