Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Ledighet, sjukfrånvaro, reseräkningar/utlägg, tidrapportering

Du hittar allt du behöver veta om olika typer av ledigheter och sjukfrånvaro på Lunds universitets centrala medarbetarwebb. Har du några övriga frågor angående ledigheter, kontakta din personaladministratör.

Om ledighet och sjukfrånvaro på medarbetarwebben.lu.se

Rapportera sjukdom

Vid sjukdom ska du själv rapportera din första sjukdag i Primula. När du är tillbaka efter din sjukperiod rapporterar du även detta i systemet. Läkarintyg krävs från dag åtta. Läkarintyget skickar du till din närmsta chef. Du ska också meddela din närmsta chef, eller administrativa chef Karin Hofvendahl, om du är sjuk.

Registrera reseräkning eller utläggsräkning

Innan du gör inköp som du kommer att söka ersättning för, se till att ha skriftligt godkännande från din chef.

Registrera din reseräkning eller utläggsräkning i Primula och skriv ut din reseräkning innan du skickar den vidare i systemet. Utskriften lämnas tillsammans med eventuella kvitton (i original) och bilagor för granskning till den person som är resegranskare för det aktuella kostnadsstället. 

  • Lina Nikoleris om BECC (156912) eller MERGE (156913),
  • Ylva van Meeningen om ClimBEco (156918) eller A2030 (156910),
  • Annika Malmgren Widerberg om grundutbildning
  • Camilla King om övriga verksamheter.

Vid frågor kontakta Camilla King.

Om du har anställda som ska lämna in tidrapport

Det är ditt ansvar att se till att den anställde, som ska lämna in tidrapport, vet att det är du som är ansvarig för att känna till vilka rutiner som gäller på CEC. Läs mer om vilka dina skyldigheter är på sidan om fältarbete. 
Fältarbete

Du ska också se till att den anställde som ska lämna tidrapport får information om timavlönades tidrapportering. 
Tidrapportering

Meddela snarast Madelene Johnn om du har en ny anställd som ska lämna tidrapport samt lämna personens kontaktuppgifter (namn, personnummer, adress, e-mailadress) till henne. Du måste finnas tillgänglig för att godkänna rapporterade timmar den 3:e–6:e varje månad.

 

Kontakt

Administrator
Camilla King
camilla [dot] king [at] cec [dot] lu [dot] se
046-222 98 15

Human resources administrator 
Madelene Johnn
madelene [dot] johnn [at] cec [dot] lu [dot] se
046-222 47 76