Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Ansök om finansiering – CECs checklista

Vid ansökan av forskningsmedel och andra projektmedel hos externa och interna finansiärer ska alltid en checklista fyllas i och skickas till CECs forskningskoordinator.

En ifylld checklista krävs som underlag för att CECs föreståndare ska kunna godkänna fullkostnadskalkylen. När föreståndaren godkänner fullkostnadskalkylen är detta samtidigt ett godkännande av att du kan skicka in ansökan om medel till finansiären.

  • Grundregeln är att checklistan mailas till CECs forskningskoordinator senast 1 vecka före deadline.
  • Söker du VRs eller FORMAS utlysningar för unga forskare behöver du kontakta forskningskoordinatorn senast 3 veckor före deadline.
  • Om du söker HEU eller andra finansiärer som kräver medfinansieringen behöver du kontakta forskningskoordinatorn så snart som möjligt.

Checklistan hittar du på CECs engelska webbplats:

Applying for funding - CEC checklist på lu.se
 

Information om CECs interna process för att hantera ansökningar, deadlines och fullkostnadskalkyl hittar du på huvudsidan Ansök om finansiering:

Ansök om finansiering på lu.se

Kontakt

Forskningskoordinator
Marianne Hall
marianne [dot] hall [at] cec [dot] lu [dot] se
073-046 16 73

Ekonom
Caroline Unmack
caroline [dot] unmack [at] cec [dot] lu [dot] se
046-222 90 76